31.8.13

Tervetuloa uudistuneeseen Eroon masusta -blogiin!

Moikka ja tervetuloa!

Vähän yli pari kuukautta sitten perustamani blogi siirtyi tähän osoitteeseen tänään. Aiemmin blogini käsitteli pääosin vatsarasvan nujertamista, laihduttamista yleensä, liikuntaa ja superfoodeja. Vanhat tekstit on siirretty kaikki tänne, ja luvassa on blogin alkuperäistä tarkoitusta tietenkään unohtamatta myös yleiseen hyvinvointiin, kauneuteen ja terveyteen liittyviä juttuja. 

Uuden blogin sisältöön on voinut vaikuttaa elokuun loppuun asti vanhassa blogissa; kiitos kaikille niille jotka äänestivät tai/ja kommentoivat kyselyyn! :)

Blogissa pääsee navigoimaan välilehtien avulla, käyttämällä Blogiarkistoa, hakukenttää tai tunnisteita sivun vasemmassa reunassa tai käyttämällä välilehtikohtaisia tunnistepilviä blogin oikeassa reunassa. :)

Välilehtien esittely: 

Laihtuminen & Stressi: täällä käsittelen laihduttamiseen ja stressiin liittyviä aiheita; vatsarasvan kanssa taistelua, oikeanlaista ruokavaliota, stressin lievittämistä, unenlaatua ja motivaatiota, tietoa rasvoista ja paljon muusta.

Liikunta & Henkinen harjoittelu: sisältää liikuntamuotojen esittelyitä (tulossa), treeniohjelmia, sekä henkistä harjoittelua (tulossa).

Ruokavinkit: pääruokia, aamiaista, välipaloja ja smoothieita :)

Kauneus & Hemmottelu (tulossa): ihonhoitoon, hiustenhoitoon ja kosmetiikkaan liittyviä vinkkejä, arvosteluja ja muita juttuja. Luvassa myös rentoutumis-/hemmotteluvinkkejä. ;)

Superfood & Rawfood: super- ja raakaruokien esittelyä ja arvosteluita. Mukana myös käyttövinkkejä ja mm. raakasuklaan resepti. ;)

Omat tulokset: mun omat tulokset siitä päivästä lähtien kun päätin alkaa sotaan mahaani vastaan. :) Tänne saa muutkin kertoa omia tuloksiaan jos siltä tuntuu! :)

Toivottavasti jokaiselle löytyy jotain mielekästä luettavaa, palautetta saa jättää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti