12.7.13

Jauhelihapapupasta

Pidin ensimmäisen herkkupäivän kuuteen viikkoon, tein jo kauan himoitsemiani vaniljatäytteisiä berliinimunkkeja! Nam! Mut ei niistä sen enempää. Keskitytään terveelliseen ruokaan: eli tänään tein jotain jauhelihapapuhässäkkää. :)




Täysjyvä Penne-pastaa
400 g luomu jauhelihaa
250 g isoja valkoisia luomupapuja
2 tomaattia + pari kourallista tuoretta basilikaa soseutettuna
2 tomaattia pilkottuna
1 punainen chili
2 dl Karan kookoskermaa
pari valkosipulin kynttä
1 pieni sipuli
ruususuolaa
kylmäpuristettua luomuoliiviöljyä

Kookoskermaa en ois muuten edes laittanut, mut laitoin lisäksi luomuchilijauhetta, jota lurahti vähän liikaa niin oli pakko laimentaa sitä jollain. :D Lisukkeena jäävuorisalaattia ja kurkkua. :) Ja maitoa <3

Naminam, ja ihanaa, kohta alkaa kesäloma! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti