9.6.13

Alkusanat

Oon yrittänyt laihduttamista jo monta vuotta ja saanutkin kilot tippumaan jotenkin pysyvästi sieltä 70 kilosta. Parhaimmillaan olen painanut 61 kg mutta aina se on noussut 63-65 kilon hujakoille. Samasta syystä: motivaation puute, liian hektinen elämä rauhaa kaipaavalle ihmiselle, ei aikaa, ei jaksa, plaaaah....

Noin viikko sitten nousin taas pitkästä aikaa vaa'alle huonoihin elämäntapoihin kyllästyneenä. 65,6 kg ja vyötärönympärys 101,5 cm, apua! Vaikka paino ei ollut noussut taaskaan yli 66, mahaa oli tullut senkin edestä.

Lueskellessani kuntoplussan litteä vatsa 12 viikossa -kirjasta ymmärsin viimein ongelmani ytimen. Stressi ja mukavuuden halu. Kehittelinkin siis itselleni motivoivan mind mapin, jossa listattuna mm. vatsarasvan aiheuttamia sairauksia, tavoitteeni, ruokavalio jossa paljon vatsarasvaa sulattavia ruokia, ohjeita stressin taltuttamiseen ja parempaan uneen :)

Seuraavassa jutussa esittelen mind mappini ja toivon siitä olevan apua myös muille. Julkaisen myös viikon aikana saavuttamani tulokset. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti