27.6.13

Lohi-vihannesvuoka kookoskermassa


300 g lohifileesuikaleita
300 g kukkakaalia
200 g parsakaalia
150 g kesäkurpitsaa
2 suomalaista tomaattia
100 g vähärasvaista valkosipulituorejuustoa
2 dl Karan kookoskermaa
150 g Polar 15% juustoraastetta
tuoretta basilikaa
tuoretta pinaattia
avokadoöljyä
ruususuolaa
luomuchilijauhetta

Voitele vuoka ja levitä siihen lohisuikaleet. Mausta ruususuolalla ja valkopippurilla, jätä maustumaan. Paista vihannekset pannulla, mausta ja lisää tuorejuusto sekä kookoskerma. Paista lohisuikaleita uunissa 200 asteessa 10 min. Lisää vihannesseos, pilkottu basilika, pilkottu pinaatti ja juustoraaste lohisuikaleiden joukkoon ja sekoita. Paista vielä n. 10-15 min, kunnes lohi on kypsää. :) Lohta voi laittaa enemmänkin, tai vihanneksia vähemmän. Itse tykkään vähän vihannespainotteisemmasta. :) Reseptistä tulee n. 4 annosta.


 


Kylläpäs aika vierähti, nythän täytyy jo mennä syömään. :) Huomenna smoothieita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti