19.6.13

Vehnänoras piristää ja puhdistaa

Ruohonjuuren tuotekuvaus: "Huippuravinteikas vehnänorasjauhe virvoittaa ja vitalisoi kroppaasi ja antaa kuona-aineille kyytiä! Teelusikallinen jauhetta veteen sekoitettuna on terveellinen tapa aloittaa aamu - viherjuoman kulautettuasi tunnet heti, kuinka vitamiinit vilisevät ja puhdistautuminen käynnistyy!" Ja näinhän se on. 



Vehnänoras on rohdoskasvi ja todellinen ravinnepommi. Siinä on yli 90 mineraalia, antibakteerista klorofylliä sekä käsittämättömän suuri määrä aminohappoja ja vitamiineja. Vitamiineista eniten on A-, B- (B1, B2, B3, B6, B12), C, ja E-vitamiineja, beeta-karoteenia, K-vitamiinia, foolihappoa ja paaaaljon muita. 

Itse laitan vehnänorasjauhetta smoothieisiin, puuroihin tai sekoitan veteen. Käyttö kannattaa aloittaa ihan siitä 1 teelusikallisesta päivässä, tehon huomaa kyllä kun päivittäin syö. :) 

Ennen ostin kaupasta vehnänorasta ruukussa ja pilkoin sen smoothieen, mutta oli liian työlästä tehdä päivittäin. Jos haluaa ostaa tuoretta vehnänorasta (voi olla vähän kiven alla, mutta joissain Alepoissa ja Prismoissa olen nähnyt), kannattaa olla varovainen jos omistaa kissoja. Kissat tulee hulluksi, koska tää on niille herkkua vaikkei olis ennen syönytkään. Haistaa jo pitkältä ja syö vaikka kassin läpi. :D Itse annan tuoretta myös kisulle, ja siitä on tullut ihan uskomattoman pirteä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti