Rankan työpäivän jälkeen ei jaksa tehdä ruokaa, jonka tekemiseen menee useita tunteja, tai edes yhtä. Teinpä siis (taas, teen tätä noin kerran viikossa tai kahdessa viikossa) herkullista kukkakaalimuusia ja kanaa tuorejuustokastikkeessa. Nam! :)
Kana & tuorejuustokastike:
300 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
100 g vähärasvaista tuorejuustoa (itse laitoin rainbow'n valkosipulituorejuustoa)
1-1,5 dl luomu kuohukermaa / flora kuohua
Kukkakaalimuusi
n. 700 g kukkakaalia
1 dl luomu kuohukermaa / flora kuohua
1 rkl luomuvoita
Revi
kukkakaali palasiksi ja keitä kypsäksi (ei liian pehmeäksi). Paista
samalla broiskusuikaleet ja mausta ruususuolalla ja paprikamausteella
(itse käytän Sonnentorin luomumausteita). Lisää tuorejuusto ja kerma ja
keitä pienellä lämmöllä kastikkeeksi.
Valuta
kypsät kukkakaalit ja soseuta ne. Kaadan ite takaisin kattilaan ja
käytän sauvasekoitinta. :) Lisää loput kermasta ja voi kukkakaalin
sekaan, sekoita ja mausta ruususuolalla. Laitan välillä valmiin muusin
sekaan vielä luomua pinaattijauhetta. Sitten vaan nauttimaan. :)
Reseptistä tulee kolme annosta, eli itelle riittää kolmeksi päiväksi
(syön tietty paaaaljon muutakin :D).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti